Oporavila i kosti i zglobove sa samo jednom namirnicom: A nije mogla da ustane iz kreveta sedmicama- Ovaj recept vraća u život

Neka medicinska istraživanja su pokazala, pa recimo zabrinjavajući podatak da skoro svaki čovjek na planeti u nekome dobu svoga života počinje da ima ili da osjeća neke probleme sa kostima i sa zglobovima. Podaci pokazuju da najveći broj muškaraca počinje prve veće tegobe da osjeća u petoj deceniji života, dok se kod žena te tegobe javljaju, kod onih koje su rađale, odmah nekako nakon rađanja, dok kod ostalih svi ti problemi počinju dolaziti u periodu menopauze.

Žena , koja je iz nekoga razloga željela da ostane anonimna je počela svoju ispovijest tako što je rekla da već dugi niz godina pati od artritisa i da se stalno bori sa bolovima u kostima i zglobovima, koji su nekada tako veliki da ne može da ustane iz kreveta.

Međutim, prije nekog vremena je čula od jedne žene recept za lijek, za taj njen problem. Ta žena je čuvala taj svoj recept u tajnosti, ali kada je vidjela u kakvom je stanju gospođa sa bolovima u kostima, odlučila je da podijeli svoju tajnu.

Ono što vam je potrebno za ovaj lijek su sljedeće namirnice:

jedan patlidžan, srednje veličine
jadan litar vode

Način spravljanja je sljedeći: operite patlidžan, isijecite ga na kolutove, a zatim ga stavite u ključalu vodu. Nakon par minuta isključite ringlu i ostavite patlidžane tako dok se voda skroz ne ohladi. Zatim odvojite 750 ml te tekućine i stavite je u frižider. Tečnost koju ste dobili je za piće, odnosno za oralnu upotrebu.

Ostatak tečnosti koja je ostala od patlidžana pomiješajte sa 50 ml maslinovog ulja i isto stavite u frižider i tu tečnost, odnosno smjesu ćete koristiti za vanjsku upotrebu, kao neku vrstu ulja za masiranje.

250 ml popijte prvu tečnost ujutru
Još po 250 ml ispijte pre ručka i prije večere
Ulje za masiranje koristite najmanje dva puta dnevno tako što ćete uljem premazati i lagano masirati bolna mjesta
“Nakon deset dana korištenja ovog prirodnog lijeka, neće nestati samo bol, već i sam uzrok bola”, poručuje žena.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *