Ovom čoveku je Ceca posvetila čuveni hit “Pustite me da ga vidim”, a nije Arkan! (FOTO)

Iako su svi mislili da je jedan od najvećih hitova folk zvezde posvećen Arkanu, istina je drugačija

Ceca Ražnatović ima više nego uspešnu karijeru, a starih hitova koji se i dan danas pevaju ima na pretek. Svakako, jedna od najpoznatijih Cecinih pesama je “Pustite me da ga vidim” iz 1990. godine, a zbog ove balade publika na svim koncertima roni suze.


Međutim, ono što je malo poznato jeste kome je Ceca zaista posvetila onaj hit. Iako se godinama unazad priča da je pesma posvećena Arkanu, istina je da su reči upućene drugom čoveku. Radi se o Cecinom nekadašnjem dečkom, bivšem fudbaleru Crvene zvezde Vladanu Lukiću.

Kako se pričalo, Ceca i Vladan navodno su bili i vereni, a do raskida je došlo zbog Lukićevog odlaska u vojsku. Ceca je svojevremeno u intervjuima isticala da voli ovu pesmu, jer je autobiografska.

Inače, Lukićeva ćerka Sara udala se u subotu, a na slavlju joj je pevala upravo Ceca. Ono što je zanimljivo jeste to da se Ceca upravo tada ponovo osvrnula na vezu sa Lukićem.

– Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi – prokomentarisala je Ceca.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *