Na svadbi je mladoženje pred svima priznao da voli nekog drugog, a mlada je počela da plače..

Cijela ova zavrzlama desila se u Portugalu. Jeferson i Jessica odlučili su poslije nekoliko godina zabavljanja da stanu na ”ludi kamen” i vjenčaju se. Ovo je svadba o kojoj će mnogi da pričaju, jer se desilo nešto zaista neočekivano.

Jeferon je zaprosio svoju izabranicu i žeio s njom da se vjenča, iako je znao da ona ima kćerku iz prvog braka. On se sa njenom kčerkom Giovanom, koja ima samo osam godina, emotivno povezao i nije mogao da zamisli svoj život bez njih.

Na dan svadbe, kada se završio proces vjenčanja, došli su u salu u kojoj je organizovano slavlje.

U jednom trenutku Jeferson je rekao da muzika prestane, kako bi se obratio svojoj supruzi, ali i vim prisutnim gostima. Zamolio ih je za malo pažnje i da ga saslušaju.

Na početku niko od gostiju nije mogao ni da predpostavi šta se sada sprema i bili su iznenđeni Jefersonovim postupkom. Međutim, on je već bio smislio šta treba da uradi.

Okrenuo se prema svojoj izabranici i rekao joj kako voli drugu osobu više nego nju. Svi su zanijemili, a onda se okrenu prema njenoj kćerki i pokazao na nju. Rekao joj je kada bi mu Bog podario kćerku kao što je Giovana onda bi zaista bio najponosniji tata, a imao bi lijepu, finu i kulturnu djevojčicu.

Svi u dvorani su počeli da plaču zbog njegovih riječi, jer ovako nešto nikada prije nis mogli da čuju.

Svi mediji su o ovome izvještavali i ljudi irom svijeta su ostali zadivljeni.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *