Odriješili kesu: Boba i Brena kupili sinu stan, tek kada vidite lokaciju i ko su mu komšije

Premda se nedavno preselio na mamine korake i krenuo u muzičke vode, Stefan Živojinović se preselio iz svoje obiteljske kuće, ali njegov život stanara brzo je završio i zamijenio stan iznajmljen sa svojim, navodno uz pomoć svoga oca.

Naime, Bob Živojinović kupio mu je stan u elitnom susjedstvu Beograda.

– Stefan je to prihvatio i odmah je rekao gdje želi živjeti, a Bob nije trepnuo i dao mu novac za nekretnine u bloku u Novom Beogradu, gdje su njegovi susjedi Novak Đoković, Sasa Kovačević, Filip Krajinović i druge poznate osobe otkrivene je neimenovani izvor srbijanskog svijeta, a mladi pjevač je potvrdio barem neke informacije:
“Više nisam podstanar, sada sam vlasnik stana”, rekao je, dodavši kako često odlazi na roditelje za ručak.

Lepa Brena je objavila selfie na Instagramu, gdje vidi novu frizuru, a ispod su složeni komentari, koji nemaju nikakve veze s njom.

Rođena je u Tuzli i odrasla u Brčkom. Kao student se preselila u Beograd. Zatim je napustila studije i počela  pjevati svoju karijeru. Nekad je živjela u Novom Sadu.

Njena karijera započela je 1981. godine, u jednoj od najpopularnijih emisija, koju je uredio pokojni srpski čelnik, Minimaks. U kratkoj košulji i bermudama napravila je svoj bend “Slatki greh”, ali zbog drastične razlike prema ostalim “novim nadama”, njen nastup je izbačen iz emisije. Ovaj je snimak korišten u “Nedjeljnom poslijepodneva s Minimakom” kao šala na svom računu, ali njezina karijera je tada krenula gore. Snimila je 17 albuma, nekoliko filmova, među ostalim hit serije “Hajde da se volimo”. Prva pjevačica koja je pristala na helikopter na koncertu (1989. u Sofiji i 1994. u Beogradu), umjetnica je s najvećom glazbenom cirkulacijom u povijesti balkanske glazbe.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *