Njihova svadba je zapalila internet, a nju sada svi zovu “plastična”: Evo kako je izgledala prije svih estetskih operacija (Foto)

Ova djevojka je svojim izgledom privukla veliku pažnju. Evo o kome je riječ…U zadnje vrijeme, mnoge djevojke se podvrgavaju plastičnim operacijama. Prihvatljivo je kada se to radi u nekim granicama normale, ali mnoge djevojke pretjeraju u svemu tome i izobliče se.

Ne znamo zašto idu iz krajnosti u krajnost. Čak se i na botoks odlučuju mlade djevojke iako je to već za starije žene. Kako god, ne izgledaju onako kako su mislile da će izgledati, već izgledaju starije i drugačije.

Džudista iz Crne Gore, Srđane Mrvaljević se nedavno oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Tamarom. Oni su okačili slike sa svoje svadbe na društvene mreže, a njen izgled je izazvao brojne komentare.

Ona je neko ko je zaista pretjerao u svim tim zahvatima i čak se iz aviona vide njeni silikoni. Na licu je isto radila dosta zahvata. Svi su je potom počeli nazivati plastičnom ženom, pa nisu daleko od toga.

Šta kažete na njen izgled? Zaista je previše, zar ne? Nekako nam odudaraju i ovi silikoni koji su na izvolte, a pritom se vjenčanje odigralo i u crkvi. Čak je i njen muž rekao da mu se više sviđala bez tih estetskih zahvata.

Ovo sve joj sigurno nije trebalo, a ispod možete pogledati slike i kako je Tamara izgledala prije svih tih silnih plastičnih operacija:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *