MAJKA UPALILA MOBITEL SVOG POKOJNOG SINA! Kad je vidjela ovo, saznala je UŽASNU ISTINU!

Ejmi Brigs je majka koja je zaista mogla biti ponosna na svog 16-godišnjeg sina, Daniela, inteligentnog i pažljivog momka koji je vrijem volio provoditi u pronalaženju životinja u šumi, a slobodno vrijeme koristio je za pomaganje komšijama.

Imao je velike snove i planove. Nažalost, njen sin je sebi oduzeo život. Iz nekog razloga, Daniel nije odgovarao svojim vršnjacima u školi, pa su ga maltretirali iz dana u dan.

Iako je na prvu djelovalo kao da je riječ o verbalnom nasilju, vremenom su se stvari pogoršale i poprimile dramatičan preokret… ne samo da su ismijavali 16-godišnjeg tinejdžera, nego su ga i gađali smećem, tukli i ponižavali. Roditelji su zvali školu više puta, dolazili i intervenisali, ali se situacija nije poboljšala.

Kap koja je prelila čašu bila je tekstualna poruka koju je Daniel primio na svom mobilnom telefonu.. Roditelji nisu za to znali, a kad je majka uzela mobilni telefon od svog pokojnog sina, pročitala je užasnu poruku… glasila je “učini uslugu svijetu i ubij se.” Daniel nije mogao više podnijeti pritisak i izvršio je samoubistvo.

SMS koji je Daniel primio na svoj telefonski broj, njegovoj majci je pokazao samo djelić okrutnog ponašanja koje je njen sin trpio, ali i koliko se borio da to od svih sakrije. Ako znate da je neko žrtva nasilja, a ne preduzimate ništa povodom toga, jednako ste krivi kao i zlostavljači!, rekla je njegova majka kroz suze..

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *